Over ons

Al meer dan 15 jaar ligt onze focus op ” duurzame wellness-artikelen” zoals jacuzzi’s/spa’s, Exercise Pools/Zwemspa’s en infrarood sauna’s om u thuis zorgeloos te laten genieten van deugddoende wellness.

 

Met meer dan 1000 tevreden klanten kunnen we fier zijn op onze deskundige eigen technische dienst.

Hierdoor kunnen we een perfecte service bieden aan onze eigen klanten alsook onderhoud en herstellingen doen voor andere Amerikaanse en Europese merken.

 

De nieuwe Just Silence spa’s van Villeroy & Boch worden gekenmerkt door een minimalistisch Europees design dat is gebaseerd op de vorm van de kubus en twee verschillende kleuren. De veelzijdige individuele massagefuncties, die alleen mogelijk zijn met de gepatenteerde JetPak™ II-technologie, zorgen voor ontspanning op maat.

 

Door ons ruim aanbod aan wellness artikelen (massage spa’s/jacuzzi’s, sauna’s, infraroodcabines, zwemspa’s,…) kunnen we samen met u op zoek gaan naar de privé wellness van uw dromen. Als hoofdinvoerder van Platinum Spas in Tennessee/USA kan u bij ons ook terecht voor Therapeutische jacuzzi’s. Deze jacuzzi’s worden samengesteld door een team van sportartsen en kinesisten.